torstai 16. kesäkuuta 2011

Parsakaalisalaatti / broccolisalat


Taisi olla viime kesänä, kun söin tätä ihanaa salaattia ja yhtenä päivänä sitä alkoi taas tehdä kovasti mieli. Ei muuta kuin googlettamaan ohjetta ja toimeksi.

Fikk her om dagen veldig lyst på broccolisalat. Det finnes utallig mange oppskrifter på nettet, så bare velg den du liker best og sett i gang ;-)

Tarvitset:
2 kpl parsakaalia (á 250 g)
pari porkkanaa
1 pkt (140 g) pekonia
1 pieni kevätsipuli
1 prk kermaviiliä
0,5 dl majoneesia
1 tl suolaa
mustapippuria

Suikaloi pekoni ja paista se rapeaksi pannulla. Kuivaa ylimääräinen rasva talouspaperiin. Pilko parsakaali pienehköiksi paloiksi ja laita kulhoon. Pilko sipuli pienenpieneksi. Kuori ja viipaloi porkkana ohuiksi viipaleiksi. Sekoita pekoni ja kasvikset. Sekoita majoneesi ja kermaviili keskenään ja mausta suolalla ja mustapippurilla. Sekoita kastike kasvisten joukkoon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti